spot_img
36.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăDezvaluiriNoaptea lăutar, ziua director la CFR

Noaptea lăutar, ziua director la CFR

-

Directorul general al Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, Ion Simu-Alexandru, omul lui Sorin Grindeanu, l-a cooptat pe Ghoerghe Cătălin Ipate în conducerea centrală a administratorului infrastructurii feroviare din România. Acesta este noaptea muzicant pe la paranghelii, iar ziua își exercită atribuțiile de director Dezvoltare Proiecte Feroviare, scrie Club Feroviar

- Reclama -

De profesie inginer și cu o vechime de trei decenii în sistemul feroviar, Gheorghe Cătălin Ipate s-a ocupat în ultimii nouă ani de zile cu organizarea de nunți, botezuri și alte evenimente festive. Toate cu ștaif, așa cum se poate observa și din fotografiile postate la liber pe contul său de Facebook.

- Advertisement -

Întreprinderea individuală Ipate Cătălin Gheorghe a fost înființată la data de 22 ianuarie 2014 și are sediul social în Ploiești, județul Prahova. Firma are codul CAEN 9001, obiectul de activitate fiind ”Activități de interpretare artistică (spectacole)”.

”Aceasta clasă include:

- Advertisement -

– producția de spectacole teatrale, concerte și spectacole de operă sau balet, în direct precum și alte producții scenice;

-activități ale grupurilor sau companiilor artistice, circurilor, orchestrelor sau formațiilor muzicale;

-activități ale artiștilor individuali cum ar fi actori, dansatori, muzicieni, recitatori sau crainici”, potrivit datelor de la Registrul Comerțului.

Club Feroviar l-a contactat pe Gheorghe Cătălin Ipate pentru a-l întreba dacă firma sa mai funcționează, în condițiile în care acum ocupă o funcție importantă în centralul CNCF CFR SA. Inițial a părut deranjat de întrebare, replicând ”Ce are una cu alta?”. I-am răspuns că asta vrem să aflăm și noi, ce are de-a face organizarea de evenimente cu poziția de director pentru Dezvoltare Proiecte Feroviare. Apoi a devenit brusc mai cooperant, spunând că lucrează în cadrul CFR de 30 de ani și că firma a fost înființată pentru fiul său.

”Am un băiat care e student, iar firma am făcut-o pentru el când era minor, trebuia să fie pe numele cuiva major”, a spus el. Întrebat dacă el personal s-a implicat în activitatea firmei, Cătălin Ipate s-a eschivat, spunând că, ”trebuia să mă mai bag și eu în seamă”, ”trebuia să mă duc cu băiatul pe la anumite activități” și că ”unele licențe trebuia să le plătesc pe numele meu”. ”Trebuia să fie totul legal”, a concluzionat directorul.

Dacă dăm însă o raită pe rețelele de socializare, constatăm că Gheorghe Cătălin Ipate – tatăl, nu fiul – este extrem de implicat în activitatea de muzicant. Pe contul său de Facebook sunt postate la liber fotografii cu el la microfon, la diverse evenimente din restaurante.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img