Nicușor Dan merge cu Ludovic Orban

0
89
Premierul Romaniei, presedintele PNL, Ludovic Orban si candidatul independent sustinut de PNL si alianta USR-Plus la Primaria Capitalei, Nicusor Dan participa la prezentarea prioritatilor din programul de guvernare locala pentru Bucuresti, la Teatrul National Bucuresti, luni, 21 septembrie 2020. ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

”Este o dezbatere internă pe care PNL o are. În opinia mea, Ludovic Orban are două sau trei mari merite. Unul că a stabilizat partidul ăsta în 2017, când era într-un oarecare dezechilibru, doi că a reuşit să încheie Guvernul Dăncilă, că a reuşit să dea jos Guvernul Dăncilă – ne gândim cum ar fi fost România în criză sanitară cu Guvern PSD – şi trei – că a contribuit decisiv ca Bucureştiul să aibă un primar de dreapta. Acestea sunt meritele pe care Ludovic Orban le are. Am un mare respect pentru el”, a declarat Nicuşor Dan, la Digi 24, luni seară.

”Eu am o relaţie foarte corectă, am făcut o campanie electorală împreună cu PNL, am o relaţie foarte bună cu oamenii din acest partid, în special cu organizaţia PNL Bucureşti, cu consilierii generali cu care sunt în contact. Lucrul ăsta nu o să se schimbe”, a mai declarat Nicuşor Dan.