spot_img
1.6 C
București
miercuri, martie 29, 2023
AcasăAnalizeNicușor Dan, halucinant în scandalul PUZ-urilor INGRID MOCANU: Nu există ceva mai...

Nicușor Dan, halucinant în scandalul PUZ-urilor INGRID MOCANU: Nu există ceva mai tare, cetățeni! Nu primarul din Popacla, nu. Primarul unei capitale din UE al unei țări cu 20 de milioane de locuitori

-

Plicușor Ban a transmis o solicitare președintei Curții de Apel, prin care cere consiliere juridică în chestiunea suspendării PUZ-urilor din București. G4media zice că „Este o premieră juridică, dat fiind că nu este rostul instanțelor de judecată să ofere consiliere juridică în nici un fel de cauze, cu atât mai mult în cele pe care le-ar putea judeca”. Nu există ceva mai tare, cetățeni! Nu primarul din Popacla, nu. Primarul unei capitale din UE al unei țări cu 20 de milioane de locuitori. Atât s-a putut!, scrie avocata Ingrid Mocanu pe facebook.

- Reclama -

CE MAI AFIRMĂ INGRID MOCANU:

  1. El a luat o măsură administrativă și nu știe dacă e legală? Adică acceptă că a propus și s-a votat un act nelegal? Dacă se anulează actul administrativ e abuz în serviciu clar ca lumina zilei.
    2.Dacă președinta instanței ar fi suficient de dusă cu pluta și i-ar răspunde că da sau că nu, la ce i-ar folosi? Se va duce cu adresa la judecătorul învestit cu cauza și îl va amenința că îl „pârăște” la Șefa dacă nu face cum a zis ea? Sau cum va reuși să „valorifice” acea adresă?
  2. Când un aproape procesoman câștigă o asemenea funcție pentru că se judeca să salveze Bucureștiul de oamenii răi sau să îl ajute pe „Câine” te-ai aștepta să știe ce fac judecătorii prin țărișoară măcar cât Oprescu, care opera oameni sau cât Firea, care vorbea la televizor. Nu, nici atât nu știe!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img