spot_img
4.7 C
București
duminică, martie 3, 2024
AcasăPoliticaNicuşor Dan a ameninţat cu demisia, dar s-a răzgândit: SCANDAL CU HOMOSEXUALI...

Nicuşor Dan a ameninţat cu demisia, dar s-a răzgândit: SCANDAL CU HOMOSEXUALI ÎN USR

-

Nicușor Dan a transmis că singura știre despre USR de miercuri este că Biroul Național al partidului a luat o decizie.

”Biroul Național al USR a luat o decizie. E singura știre pentru azi. Până pe 11 iunie mult succes candidaților USR din Târgu Jiu, Bușteni, Lupeni, Craiova, Roman, Almaș și Covăsânț din județul Arad”, a fost reacția scurtă a lui Dan, pe Facebook.

- Advertisement -

Deputatul Ionuț Moșteanu, membru în Biroul Național al USR, a declarat pentru Revista 22: ”Am plecat, în jurul orei 20.00, dintr-o ședință de Birou Național destul de aprinsă, pentru a merge la o emisiune TV. Cred că s-au spus lucruri la nervi. Urmează o noapte liniștită pentru toți și mâine dimineață vom vedea ce este. Cât eram în ședință, Nicușor Dan a anunțat că demisionează, dar cred că era parte dintr-o negociere mai mult. A anunțat că demisionează în cazul în care se va lua o anumită decizie (dacă partidul se poziționează în problema modificării Constituției – n.r.). Noaptea e un sfetnic bun și sper să nu demisioneze”.

Purtatorul de cuvânt al USR, Dan Barna, a declarat că nu există înregistrată în acest moment o demisie scrisă a lui Nicusor Dan. Totuși, acesta a amenințat cu demisia în cadrul BN.

- Advertisement -

”Nu exista nicio demisie inregistrata, spritele s-au incins, Nicusor Dan a amenintat cu demisia, dar nu exista niciun document scris,  vedem  maine. Singurul element clar e ca exista  aceasta decizie in ce priveste modificarea Constitutiei”, a declarat Barna, pentru Revista 22.

Biroul Național al USR a decis cu majoritate de voturi ca Uniunea să se poziționeze public împotriva modificării Constituției în sensul definirii familiei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie, a transmis Vlad Alexandrescu, pe Facebook.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img