spot_img
13 C
București
joi, februarie 22, 2024
AcasăAnalizeNicoleta Pauliuc: Amendamentul pe care l-am propus alături de colegii din PNL...

Nicoleta Pauliuc: Amendamentul pe care l-am propus alături de colegii din PNL privind eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale a fost votat în unanimitate de comisiile reunite de Muncă şi Buget – Finanţe din Senat

-

Senatoarea PNL Nicoleta Pauliuc anunţă că amendamentul pe care l-a propus alături de colegii din PNL privind eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale a fost votat în unanimitate de comisiile reunite de Muncă şi Buget – Finanţe din Senat.

”Puţină alinare şi dreptate. Amendamentul pe care l-am propus alături de colegii din PNL privind eliminarea impozitului de 10% pentru concediile medicale a fost votat în unanimitate de comisiile reunite de Muncă şi Buget – Finanţe din Senat”, scrie Nicoleta Pauliuc pe Facebook.

- Advertisement -

”Le mulţumesc colegilor din toate partidele partidele pentru înţelegere şi pentru disponibilitatea de a repara o greşeală. Această taxă nu trebuie să mai existe, pentru că nu în felul acesta vom rezolva problema finanţelor ţării”. mai afirmă Pauliuc.

Proiectul de lege urmează să intre luni în dezbatere, în plenul Senatului.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img