Nicolae nu va fi niciodată în testamentul Regelui și nu va fi lăsat să îl vadă pe patul de moarte, anunță șeful Casei Regale/ SECRETELE LUI ANDREW POPPER

0

„El (n.red- Principele Nicolae) nu e membru al familiei regale. (…) Proprietăţile vor fi moştenite de cele cinci fiice. (…) Înainte şi după august 2015, nu avea interese patrimoniale. Nu s-au produs schimbări în testament. El nu a fost inclus niciodată în testament. El nu are un interes succesoral în averea Regelui Mihai. Nu a fost în testament înainte, nici acum şi nici nu va fi niciodată. Va moşteni doar în momentul în care mama sa va decide să-i lase o parte din avere. Miza este doar la o acţiune dinastică: dacă poate să aibă sau nu un titlu, sau să fie în linia de succesiune. Au fost decise de Regele Mihai”, a declarat miercuri seară la TVR șeful Casei MS Regele, Andrew Popper.

CITIȚI ȘI: CINE E ANDREW POPPER? EXCLUSIV/ Seful Casei Regale, fiul unui ilegalist comunist care l-a alungat din tara pe Regele Mihai

Nu văd niciun motiv pentru care i se va da permisiunea de a-l vizita, a mai spus Popper despre posibilitatea ca Regele Mihai să-și vadă pe patul de moarte nepotul.

„Starea este foarte precară. Medicii îşi concentrează efoturile pentru a-l menţine fără dureri. Previziunile sunt imposibile în aceste cazuri. Sunt momente mai bune, mai proaste. Pentru moment, situaţia s-a stabilizat. Este o situaţie precară. (…) Are şi momente în care este conştient, în care e mai puţin conştient. E normal în acest caz”, a spus Andrew Popper.