spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăAnalize„Niciun german nu va îngheța în Grecia”

„Niciun german nu va îngheța în Grecia”

-

Atena le propune germanilor îngrijorați de perspectiva prețurilor astronomice la încălzire să își petreacă iarna aceasta în concediu în țara mediteraneană, promițându-le că „niciun german nu va îngheța în Grecia”, relatează Business Insider.

„Pentru perioada toamnei și a iernii, ar fi o mare plăcere pentru noi grecii să îi primim pe pensionarii germani care vor să experimenteze o ‘iarnă mediteraneană’ cu ospitalitate grecească, vreme blândă și servicii de calitate”, a declarat ministrul grec al Turismului Vasilis Kikilias într-un interviu acordat cotidianului Bild.

- Advertisement -

Panagiotis Simandirakis, primarul orașului-port elen Chania de pe insula Creta, a declarat la rândul său pentru Bild că grecii „aici nu avem nevoie de încălzire în casă”.

„Invităm fiecare german care vrea să vină la noi iarna aceasta să locuiască aici – departe de crize. Chania este un loc perfect pentru a supraviețui unei crize pe timpul iernii: căldură, oameni prietenoși și poate cea mai bună climă din Europa pe parcursul întregului an”, a mai spus acesta.

- Advertisement -

„Niciun german nu va îngheța în Grecia”, a subliniat el.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img