spot_img
21.1 C
București
vineri, mai 27, 2022
AcasăExterneNetanyahu, Erdogan și ministrul de externe german la Moscova

Netanyahu, Erdogan și ministrul de externe german la Moscova

-

La Moscova se vor afla joi premierul Israelului, Beniamin Netanyahu, preşedintele Turciei Recep Tayyip Erdogan si ministrul german de externe Sigmar Gabriel, transmite Radio Europa Liberă.

Biroul de presa al premierului israelian a anunţat că Netanyahu intenţioneaza sa foloseasca vizita in Rusia şi întrevederea cu preşedintele Vladimir Putin pentru a exprima „opozitia puternică a Israelului faţă de prezenta forţelor Iraniene şi ale acolitilor lor la granita de nord a Isrealului, cea cu Libanul si Siria. In opinia sefului cabinetului israelian „intilnirea este foarte importanta pentru securitatea Israelului”. Pe agenda intrevederii dintre şeful diplomaţiei germane cu omologul sau rus Serghei Lavrov se afla situatia din Ucraina. Sigmar Gabriel il va intilni după amiaza pe preşedintele Vladimir Putin.

Deși va sosi astazi la Moscova, preşedintele Turciei va avea intrevederi cu liderul de la Kremlin miine, potrivit unui anunt al preşedinţiei ruse. Pe agenda acestei intrevederi Erdogan- Putin se afla situatia din Siria ca si constructia conductei Turkish Stream şi a centralei nucleare de la Akkuyu.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...