spot_img
28.2 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăAnalizeNestlé recunoaște că majoritatea produselor sale nu sunt sănătoase

Nestlé recunoaște că majoritatea produselor sale nu sunt sănătoase

-

Cel mai mare producător mondial de alimente, grupul elvețian Nestlé, recunoaște într-un document intern că peste 60% din băuturile și produsele sale alimentare nu îndeplinesc „definiția standard a produselor sănătoase” și de asemenea că „unele din categoriile și produsele noastre nu vor fi niciodată sănătoase”, anunță Financial Times.

- Reclama -

În România, Nestlé a avut anul trecut un plus de 3,5% al vânzărilor și, cum a anunțat anterior Profit.ro, pregătește lansarea de noi produse și ambalaje.

Cotidianul citat susține că a consultat o prezentare care a circulat între directorii Nestlé la începutul anului, conform căreia doar 37% dintre băuturile și produsele alimentare de tip mainstream ale grupului, excluzând produse de tip hrană pentru animale și produse specializate pe nutriție, au obținut un rating de 3,5 stele conform noului sistem de clasificare a alimentelor sănătoase, scrie Agerpres.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...