spot_img
28.4 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăControversa Zilei de Andrei BădinNe bucurăm că "primim" 14 milioane de dolari să fim poligon de...

Ne bucurăm că „primim” 14 milioane de dolari să fim poligon de încercare, dar plătim miliarde pe fiare vechi americane CONTROVERSA ZILEI DE ANDREI BĂDIN

-

de Andrei Bădin

- Reclama -

Fericire mare duminică seară pentru mai toți demnitarii români: Tataia Biden ne-a „dat” 14 milioane de dolari pentru un reactor modular mic care ar urma să fie amplasat undeva în Dâmbovița. Un experiment pe care americanii nu au curajul să îl facă la ei acasă, nimeni nu știe ce riscuri pot apare, așa că suntem mândri că suntem poligon de încercare.

- Advertisement -

Dar juisarea la 14 milioane de dolari pentru ceva care poate fi periculos ne duce cu gândul la copii de prin Africa care se bucură când un occidental le dă 50 cents- că tot avem controversa cu 50 de bani.

Avem un parteneriat cică strategic de mulți ani cu Unchiul Sam. „Parteneriat” pe hârtie: vize ioc, investiții ioc, bașca cumpărăm tot felul de fiare vechi de prin America cu miliarde dolari.

- Advertisement -

Dar noi ne bucurăm că „primim” 14 milioane. Dăm din coadă, o ridicăm și mai vrem. Dar pe centura politicii vom primi, din nou, doar o șapcă pentru a ne acoperi privirea când ne privim în oglindă. Vom vedea, de fapt, că suntem printre cei mai proști de pe planetă. Suntem ca o fată frumușică, dar cam proastă, care stă pe centură, vin tiriștii și o supun la perversiuni și la final nu numai că nu o plătesc, dar îi iau și agoniseala din poșetă. Bașca că o pun să plătească și prezervativele. Amin!

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img