spot_img
31.1 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024
AcasăAnalizeCiolacu: Domnul comisar Schmit a spus foarte clar că este exclus să...

Ciolacu: Domnul comisar Schmit a spus foarte clar că este exclus să condamni o ţară să aibă un plafon la pensii pe următorii 50 de ani

-

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, s-a declarat convins să prevederile PNRR privind pensiile pot fi renegociate, menţionând că acest aspect a reieşit şi din discuţiile cu comisarul pentru Muncă şi Drepturi Sociale, Nicolas Schmit.

- Reclama -

Întrebat dacă pot fi renegociate prevederile PNRR privind pensiile, Ciolacu a răspuns că Nicolas Schmit susţine un astfel de demers.

- Advertisement -

„Categoric (pot fi renegociate, n.r.). Am avut o discuţie cu comisarul Schmit, mi-a detaliat discuţiile avute cu domnul ministrul Budăi şi domnul comisar ne susţine în acest demers şi a spus chiar că este total incorect ce s-a trecut în PNRR, lucru pe care noi l-am spus de la început. Domnul comisar Schmit a spus foarte clar că este exclus să condamni o ţară să aibă un plafon la pensii pe următorii 50 de ani, lucru pe care noi l-am spus din prima zi, de când a fost făcut acest PNRR de guvernarea de dreapta”, a spus Ciolacu. 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img