spot_img
24.1 C
București
duminică, august 14, 2022
Acasăcoronavirus”Ne-am dus cu dibla”, mesajul unui deputat USR către Barna după fotografia...

”Ne-am dus cu dibla”, mesajul unui deputat USR către Barna după fotografia de la munte

-

Liderul USR, Dan Barna, s-a fotografiat în timpul unei excursii pe vârf de munte alături de soția sa. Acesta a încercat sa demonstreze oamenilor că este un adevărat exemplu. Barna  a postat fotografia în care apare alături de soția sa, amândoi purtând măști pe vârf de munte, dar se pare că în loc să fie luată pe post de exemplu, poza a creat amuzament în rândul oamenilor.Inclusiv unul dintre deputații USR a reacționat la poza lui Dan Barna spunând că nu trebuia să poarte masca și în vârf de munte și că nu a demonstrat nimănui că este un model, transmite EVZ.

- Reclama -

„Poate ma întreabă cineva de ce nu am mască, sunt în mașină, singur, să fim întregi la cap. Dacă ești în vârf de munte și nu e nimeni pe lângă tine, poți să-ți faci o poză fără mască. Dan Barna a exagerat, chiar dacă este șeful și prietenul meu. Băi, Dane, ai exagerat, las-o naibii, nu pune masca în vârf de munte, că nu înseamnă că suntem modele, spune lumea că ne-am dus cu dibla”, a declarat deputatul USR Emanuel Ungureanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...