spot_img
15.1 C
București
luni, februarie 26, 2024
AcasăDezvaluiriNababul din fruntea Federației Române de Fotbal și SRI

Nababul din fruntea Federației Române de Fotbal și SRI

-

28.000 RON e leafa lui Razvan Burleanu, presedintele FRF in functie la cea mai mare rusine din istoria fotbalului romanesc Romania vs Albania 0-1.10.000 RON e leafa lui Razvan Burleanu in calitate de administrator al bazei sportive de la Mogosoaia, apartinand FRF.10.000 RON e leafa lui Razvan Burleanu in calitate de administrator al bazei sportive de la Buftea, apartinand FRF. 5.000 € lunar e cea mai ieftina chirie lunara in complexul luxos Stejarii, apartinand magnatului Ion Tiriac. FRF ii plateste un apartament in zona presedintelui Razvan Burleanu. 500 € e diurna lui Razvan Burlanu la deplasarile in strainatate, scrie pe facebook jurnalistul sportiv Dorin Chioțea.

Burleanu se lauda in FRF cu relatiile sale in SRI.

- Advertisement -

CITITI ȘI:EXCLUSIV/ REVOLTĂTOR/ Şefii şi angajaţii FRF şi-au împărţit prime de sute de mii de euro pentru #Euro2016, dar i-au folosit voluntari la munca de jos pe studenţii români din Franţa/ Şeful FRF are diurnă de 500 de euro pe zi

Președintele FRF, Razvan Burleanu, a efectuat peste 200 de zile de deplasare in strainatate anul trecut. Acest lucru indică 100.000 de euro incasati doar din diurne fără cazare si protocol.

- Advertisement -

Pentru calificarea la #Euro2016, Burleanu si-a dat singur o primade 92.000 de euro.

In total pe an la un calcul simplu, seful Federatiei de Fotbal castiga peste 300.000 de euro fara prime, cazari si protocol.

Razvan Burleanu se lauda in FRF cu legaturile sale la varful SRI, a dezvaluit fostul medic al nationalei, Pompiliu Popescu.

Si Elena Udrea a afirmat marti seara la B1 TV ca Burleanu ar avea legaturi cu SRI.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img