spot_img
-3.2 C
București
joi, februarie 9, 2023
AcasăAnalizeMusk îl susține pe un jucător rus din NHL care a refuzat...

Musk îl susține pe un jucător rus din NHL care a refuzat să poarte un tricou LGBT

-

Fondatorul SpaceX, Elon Musk, a susținut decizia jucătorului rus NHL Ivan Provorov de a renunța la purtarea unui tricou promovat de LGBT înainte de un meci recent de hochei pe gheață.

- Reclama -

Musk, care este și directorul executiv al producătorului de automobile electrice Tesla, a postat un comentariu pe Twitter în sprijinul lui Provorov.

Videoclipul, încărcat pe contul de Twitter al utilizatorului Maxwell Meyer, a dezvăluit o discuție aprinsă cu privire la mișcarea lui Provorov. Un comentator a ajuns până la a sugera deportarea jucătorului rus din NHL din Statele Unite din cauza refuzului său de a purta tricoul care susține comunitatea LGBT.

„Pendulul s-a balansat prea departe”, a scris Musk, care este și proprietarul Twitter, în comentariul său despre videoclip.

Philadelphia Flyers a învins pe Anaheim Ducks cu 5-2 într-un meci NHL din sezonul regulat dintre cele două echipe pe 18 ianuarie. Jucătorii din Philadelphia au apărut la încălziri înainte de joc purtând tricouri emise de echipă cu simboluri LGBT. Provorov a refuzat să poarte tricoul, spunând că vrea „să rămână fidel cu sine și religiei sale”. După meci, antrenorul principal al Philadelphiei, John Tortorella, a venit în apărarea jucătorului rus NHL.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img