spot_img
28.1 C
București
luni, august 8, 2022
AcasăALEGERI 2020MUREȘ/Dorin Florea acuză fluturași otrăviți: Nu candidez la Primăria Târgu Mureş, aici...

MUREȘ/Dorin Florea acuză fluturași otrăviți: Nu candidez la Primăria Târgu Mureş, aici candidează Claudiu Maior

-

Primarul din Târgu Mureş, Dorin Florea, a avertizat, joi, populaţia din municipiu că el candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Mureş şi nu la Primăria municipiului reşedinţă de judeţ, aşa cum ar reieşi din „tot felul de fluturaşi otrăvitori”, puşi în cutiile poştale ale populaţiei.

- Reclama -

„Vreau să vă transmit, cu toată responsabilitatea, următorul mesaj: Eu nu mai candidez la Primăria Târgu Mureş! Eu candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş! Îmi exprim îngrijorarea faţă de ticăloşia unora care vă strecoară, în cutii poştale, tot felul de fluturaşi otrăvitori, pe care scrie că aş candida la primărie. Nu candidez la Primăria Târgu Mureş, aici candidează Claudiu Maior. Eu voi candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mureş. Judecaţi dumneavoastră calitatea acestor oameni, dacă vor să vă păcălească. Dacă recurg la asemenea mijloace, imaginaţi-vă cam ce vor să facă din acest oraş sau din judeţul Mureş”, a afirmat Dorin Florea, într-un comunicat de presă.

Reacţia lui Dorin Florea a venit după ce în cutiile poştale ale locuitorilor din Târgu Mureş au fost distribuiţi o serie de fluturaşi cu textul „Votaţi Florea primar!”. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...