spot_img
29.5 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăALEGERI 2020Firea: PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile...

Firea: PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele

-

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că PNL şi USR „au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile” sale şi ale celorlalţi candidaţi ai PSD. „Am primit informaţii că, la câteva dintre şedinţe, li s-a arătat o modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică ştampilă din cauciuc, poţi să murdăreşti buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat”, a susţinut Firea.

- Reclama -

Am citit şi eu şi am primit indicii că se poate interveni în sensul fraudării alegerilor. (…) Eu nu cred că instituţiile statului vor face acest lucru, dar, din câte aud şi eu şi cred că aud destul de bine, PNL şi USR au încercat să îşi înveţe membrii din secţiile de votare să anuleze voturile mele, spre exemplu, şi ale celorlalţi candidaţi din partea noastră. Am primit informaţii că, la câteva dintre şedinţe, li s-a arătat modalitate prin care, purtând mănuşi şi lipind pe un simplu deget o mică stampilă din cauciuc, poţi să murdăreşti buletinul de vot de asemenea manieră încât să pretinzi că trebuie să fie anulat”, a afirmat Gabriela Firea, joi seară, la Antena 3.

Ea a adăugat că speră ca instituţiile statului să facă verificări în acest sens.

„Această informaţie am primit-o şi sper ca instituţiile statului să verifice până la capăt şi să constate dacă există astfel de încercări de forţare de anulare a voturilor pentru mine şi pentru ceilalţi candidaţi social-democraţi, primari în funcţie, în special”, a spus Gabriela Firea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...