spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăALEGERI 2020Multiple surse media americane au arătat că Fauci şi Pfizer au investit...

Multiple surse media americane au arătat că Fauci şi Pfizer au investit in laboratoarele din Wuhan. Europarlamentarul Terheş: Au avut unii antidotul din timp?

-

Incet adevarul iese la iveala. Un nou studiu arata ca virusul Covid-19 ar fi fost creat in laborator. Am spus din martie-aprilie 2020 ca sunt probleme cu acest virus iar OMS are obligatia sa investigheze care a fost sursa acestui virus, insa nu a facut-o. Tot ce a facut OMS-ul a fost sa acopere, protejeze si sa ajute China. La finele lui aprilie 2020 am cerut demisia sefului OMS. Multiple surse media americane au aratat ca Fauci si Pfizer au investit in laboratoarele din Wuhan. Daca acest virus a fost creat in laborator, sa fi stiut/avut unii antidotul din timp?, afirma pe facebook europarlamentarul PNȚCD Cristian Terheş.

Nu pot sa nu remarc, insa, ticalosia presei globale: cand Trump a spus ca sunt indicii ca virusul Covid a fost creat in laborator, presa l-a acuzat ca are ceva cu China. Acum, ca Biden zice cam acelasi lucru, ipoteza ca virusul e creat in laborator e tratata cu „seriozitate” de presa si lumea stiintifica. La fel vor face si cu vaccinurile, o vor da la intors, cand efectele lor complete vor incepe sa fie cunoscute si nu vor mai putea fi ascunse. Cunoasteti adevarul ca sa fiti/ramaneti liberi!, mai spsune Terhes.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...