AcasăActualitateMRU iese la atac și proclamă prăbușirea PNL

MRU iese la atac și proclamă prăbușirea PNL

-

Fostul premier liberal Mihai Răzvan Ungureanu dă de pămînt cu PNL într-un interviu luat de Liviu Mihaiu la Radio Guerrilla, afirmînd că partidul e în curs de dezarticulare și că a înregistrat la guvernare mult mai multe eșecuri decît succese. De vină ar fi, în opinia sa, nu doar membrii partidului, ci și clientela sa politică. PNL nu a rezolvat nici măcar parțial crizele din țară, mai spune fostul liberal conform Inpolitics.

”Ceea ce este pentru mine surprinzător, cînd trag linia dedesubtul guvernelor pe care PNL le-a condus, e ceea ce văd astăzi în România. Nu se poate să ajungi în situația asta, care este infernală, de a fi a doua țară din lume într-un clasament al groazei, ca număr de morți la milionul de locuitori. 
Mă indignez pe bună măsură, pentru că dacă existau datorii adevărate nu doar de ordin politic, ci de ori administrativ guvernamental, datorii ale acestor executive care s-au perindat în ultimii 2 ani, acestea erau: 1) rezolvarea măcar parțială a crizelor de sistem sanitar din România, lucruri care s-au strâns între timp, azi nu mai e nici personal, poți să pui mii de paturi la ATI, dar nu mai e personalul care să le deservească și 2) criza de sistem din educație. 
Astea sunt lucruri pe care trebuie să le acopere un partid aflat la guvernare. 

Nu au fost nici măcar parțial soluționate. Ce impresie îți poate face un partid care a fost la guvernare, care strînge mult mai multe eșecuri decât reușite și în același timp dă senzația dezarticulării interne?

Sunt foarte mulți vinovați aici, e o lista lungă pe care intră și clienți ai partidelor, intră și membrii mai vechi ai partidelor, fiecare judecându-și interesele personale prin asimilarea lor cu interesele partidului, iar ceea ce s-a întâmplat…. carnavalul acesta politic din ultimele 3 luni, este, cum să vă spun…”Surprinzător” e cuvîntul cel mai blînd pe care îl găsesc. Țara arde și baba se piaptănă. Efectul, însă, se vede în scăderea dramatică în sondaje a partidului, lucru pe care îl spun cu mare supărare” mai afirmă fostul premier. 

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...