AcasăActualitateMinistrul Dandana 700% și afacerea pe care vroia să o facă cu...

Ministrul Dandana 700% și afacerea pe care vroia să o facă cu gaze în orașul de baștină Drobeta Turnu Severin pe banii statului

-

Compania de gaze Mehedinți Gaz pe care ROMGAZ vrea să o cumpere la ordinul ministrului Energiei Virgil Popescu în orașul acestuia de baștină, Drobeta Turnu Severin, a scumpit cu 700% prețul gazelor.

Lucrurile nu pot rămâne așa! Mehedinți Gaz nu poate să crească prețul nejustificat la gaze naturale (1.000 lei MWh), drept urmare am solicitat astăzi ANRE și ANPC să pornească verificări cu privire la acest aspect. Până se va rezolva acest lucru îi rog pe severineni să schimbe furnizorul de gaze și să aleagă un furnizor cu preț rezonabil de pe comparatorul de prețuri al ANRE. (…)IMPORTANT! Totul se poate face online! Bunici și părinți cereți ajutorul copiilor și lucrurile vor merge foarte ușor, a scris joi Popescu pe Facebook.

”Promisiune îndeplinită! Anul trecut anunțam că se fac demersuri pentru ca extinderea rețelei de gaze naturale în Drobeta Turnu Severin să se realizeze într-un timp mai scurt. Astăzi suntem în acest punct: S.N.G.N. Romgaz, companie la care acționar majoritar este statul român, cel mai mare producător și principal furnizor de gaze naturale din România, vrea să cumpere pachetul majoritar de acțiuni la SC Mehedinți Gaz SA, societate ce are ca pricipală activitate distribuția și comercializarea combustibililor gazoși în municipiul Drobeta Turnu Severin. Ne ținem de cuvânt . #DezvoltămMehedințiul”, transmitea Virgil Popescu în martie 2021.

- Advertisment -

Must Read

VIDEO/Norvegia are clip cu Moș Crăciun gay

0
Clip publicitar șocant al Poștei norvegiene. Clipul publicitar realizat de „Posten” stârnește numeroase discuții. Pentru că noua reclamă îl arată pe Moș Crăciun care...