spot_img
4.7 C
București
marți, decembrie 6, 2022
AcasăAnalizeMotreanu: Am reușit, cu sprijinul Guvernului Nicolae Ciucă, să asigur suma necesară...

Motreanu: Am reușit, cu sprijinul Guvernului Nicolae Ciucă, să asigur suma necesară pentru plata facturilor la căldură în școlile din municipiul Giurgiu

-

Am reușit, cu sprijinul Guvernului Nicolae Ciucă, să asigur suma necesară pentru plata facturilor la căldură în școlile din municipiul Giurgiu. Suma alocată este de 1.200.000 lei și era necesară pentru asigurarea căldurii în școli până la sfârșitul anului, a anunțat pe Facebook europarlamentarul Dan Motreanu, liderul PNL Giurgiu.

- Reclama -

Astfel, alocarea pentru municipiul Giurgiu din Fondul de Rezervă Bugetară a crescut la 1.800.000 de lei, față de 600.000 de lei cât era inițial.Am sprijinit acest demers, pentru că Primăria Giurgiu epuizase toate resursele financiare disponibile, în contextul crizei energetice mondiale, care a dus la creșterea prețurilor.În total, județul Giurgiu va primi 12.450.000 de lei pentru plata unor cheltuieli curente și de capital. Fiecare dintre cele 54 de unități administrativ teritoriale din județ beneficiază de alocări, mai spune Motreanu.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img