spot_img
18.1 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăAnalizeMoscova: Pentagonul transferă laboratoarele biologice secrete din Ucraina "către republicile post-sovietice, statele...

Moscova: Pentagonul transferă laboratoarele biologice secrete din Ucraina „către republicile post-sovietice, statele est-europene și baltice”

-

Pentagonul intenționează să transfere programe de cercetare biologică din Ucraina către republicile post-sovietice, statele est-europene și baltice în cel mai scurt timp posibil pentru a se apropia de granițele ruse, generalul locotenent Igor Kirillov, șeful Forțelor de Apărare împotriva Radiațiilor, Chimice și Biologice. al Forțelor Armate Ruse, a declarat sâmbătă.

„Pentagonul este gata să mute în scurt timp programele neterminate în Ucraina în alte state post-sovietice, precum și în state est-europene, precum Bulgaria, Cehia și statele baltice. Lărgirea rețelei de biolaboratoare, care poate fi folosit pentru dezvoltarea și depozitarea componentelor armelor biologice, reprezintă o amenințare la adresa securității militare a Federației Ruse.Spre deosebire de armele nucleare pe care Statele Unite le desfășoară pe teritoriile aliaților NATO, această politică a alianței în domeniul biologic îl face este posibil ca acesta să ne închidă granițele în mod necontrolat”, a spus el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...