Monica Macovei pregătește lupta împotriva Curții Constituționale

0
129

PRELUARE de pe siteul Independența Justiției:

Asistenta de la Bruxelles a Monicai Macovei cheama oamenii deja sa desconsidere viitoarea decizie a CCR, deoarece aceasta nu ar fi “o solutie”. Daca deciziile CCR, care sunt obligatorii, nu sunt o solutie, gasca celor din “reteaua Macovei” propun o solutie in afara sau contrara Constitutiei.

Ramona Strugariu – asistenta Monicai Macovei de la Bruxelles – a facut un apel pe Facebook, pe data de 3 feb. 2017, ca cei care protesteaza in acest moment sa “inghete tot”, sa “picheteze sedii”, deoarece “Ciorbea si CCR nu sunt o solutie“. Practic aceasta cheama la razvratire.

Eu vad acolo un plan si nu-mi arata a bine“, a mai scris Ramona Strugariu.

Conform site-ului oficial al Parlamentului European, Ramona Strugariu este asistenta acreditata a Monicai Macovei.

Ramona Strugariu - asistenta Monicai Macovei

Pentru cei care urmaresc profilele de Facebook ale persoanelor de influenta din “reteaua Macovei” pot vedea ca discursul acestora incepe sa se schimbe, acum incepand sa puna presiune pe CCR.

Guvernul Grindeanu a dat o ordonanta de urgenta, la fel cum s-au dat mii de ordonante de la Revolutie incoace, pe care in acest moment Avocatul Poporului a contestat-o pe CCR, urmand ca aceasta sa se pronunte.

Totusi, conform jurisprudentei CCR, aceasta deja a decis in privinta modului cum trebuie sa arate definitia infractiunii de abuz in serviciu, astfel ca sansele ca sesizarea Avocatului Poporului sa fie admisa sunt aproape nule.

Din postarea de mai jos, si din altele similare promovate de instigatorii la aceste proteste, mesajul ce rezulta acum clar este ca acestia nu sunt interesati de constitutionalitatea acelei ordonante, ci de rasturnarea Guvernului si a ordinii constitutionale din Romania.

Pentru aceasta rasturnare a Guvernului au nevoie de sprijin extern, iar pentru asta au inceput intoxicarea cancelariile occidentale.

Da’ lui Timmermans i-ati scris, sa il rugati sa ne sprijine in demersurile noastre? Dar comisarei Jourova“, a mai scris Strugariu pe Facebook.

Devine evident ca avem de a face in acest moment cu o manipulare de proportii si interese care vor sa discrediteze si Curtea Constitutionala a Romaniei.

Va recomandam sa nu va lasati manipulati de acest “joc operativ” pe care Romania nu l-a mai vazut de la Revolutie incoace.

ramona-strugariu-cheama-sa-se-scrie-lui-timmermans

ramona-strugariu-asistenta-lui-macovei-cheama-la-pichetarea-sediilor-si-la-desconsiderarea-hotararii-ccr

Next steps: va sugerez de maine, fiindca trece timpul cumplit de repede:
GREVA. Greva generala, daca se poate. Inghetati tot. Pichetati sedii. Nu-i lasati.
Ar fi extraordinar daca oamenii cu care lucreaza direct i-ar privi drept in ochi si apoi le-ar intoarce spatele.
Hai sa nu mai platim taxe, ca nu-si merita salariile. Nu suntem o turma de oi. Noi va platim iar voi faceti nenorocirea asta fix pe banii nostri.
Trebuie sa inteleaga ca au ajuns acolo ca sa guverneze, nu pentru altceva.
Nu cred ca in momentul asta le trece prin cap sa renunte. Si trebuie convinsi, pentru ca Ciorbea si CCR nu sunt o solutie, eu vad acolo un plan si nu-mi arata a bine.