spot_img
32.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăAnalizeMomentul care a făcut să vibreze sala la Congresul PSD

Momentul care a făcut să vibreze sala la Congresul PSD

-

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat, într-o corespondenţă pentru MEDIAFAX de la Congresul PSD de sâmbătă, că principala temă de campanie a social democraţilor va fi probabil exploatarea cazului de la Caracal, prin măsuri de siguranţă publică.

- Reclama -

„Cred că principala temă de campanie, care s-a văzut din discursul lui Fifor, dar şi al Vioricăi Dănciă, este exploatarea cazului Caracal, pentru o campanie în numele asigurării vieţii fiecăruia şi ca fiecare român să fie sigur. Cazul Caracal a fost prezent şi la acest Congres, Mihai Fifor l-a amintit şi a vorbit de măsurile luate de MAI după acest caz, Viorica Dăncilă nu a pronunţat nunele Caracal, dar a vorbit mult despre măsurile luate de MAI, despre reforma MAI şi despre înăsprirea legilor pentru asigurarea vieţilor fiecăruia.Se pare că social democraţii au sondaje care spun că principala temă, după Caracal, dar şi după alte fapte întâmplate în România în ultima perioadă, va fi asigurarea siguranţei cetăţeanului şi lupta împotriva criminalităţii. Acesta a fost principalul mesaj al Congresului şi al Vioricăi DăncilăŢ, a declarat, pentru MEDIAFAX, Ion Cristoiu, într-o corespondenţă de la Congresul PSD de sâmbătă.

„Toate cele trei discursuri, Fifor, Teodorovici şi Dăncilă, au fost citite, nu au reuşit să însufleţească sala. Toţi trei au evitat numele lui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a atacat un preşedinte care nu face nimic în final, este foarte interesant că atunci când Viorica Dăncilă a făcut aluzie la Klaus Iohannis, pentru că nu i-a dat numele, sala a vibrat. A vibrat şi când a zis că avem nevoie de un preşedinte care să meargă la Bruxelles şi să ne reprezinte, ceea ce înseamnă că PSD-ul e cel clasic, pe care l-a accentuat cam prea tare Dragnea, şi că măsurile luate ieri vizează o întoarcere la electoratul PSD. E limpede că deplasarea spre dreapta a Vioricăi Dăncilă nu a mers şi acum vom asista la o recâştigare a electoratului pesedist, cu temele tradiţionale PSD: apărarea intereselor naţionale, demnitatea naţională şi mai nou asigurarea ordinii, dar nu prin creşterea profesionalismului celor care lucrează, ci prin măsuri care să întărească instituţiile de forţă”, a completat jurnalistul.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...