spot_img
18.4 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeMoldovenilor le este recomandat să nu aibă temperaturi mai mari de 19...

Moldovenilor le este recomandat să nu aibă temperaturi mai mari de 19 grade în locuințe

-

Moldovagaz, compania dominantă de pe piața furnizării, transportului și distribuției gazelor naturale din Republica Moldova, la care cel mai mare acționar (50%) este gigantul rus de stat producător Gazprom, le-a recomandat oficial consumatorilor casnici să ia mai multe măsuri de eficiență energetică, pentru reducerea consumului de gaze, printre care se numără menținerea în locuințele încălzite cu centrale individuale a unei temperaturi de maximum 19 grade, transmite Profit.ro.

- Reclama -

„Totodată, va fi analizat consumul mediu lunar de gaze naturale pentru consumatorii care au aplicat măsuri de eficiență energetică, precum și pentru cei care n-au întreprins măsurile specificate. Consumatorilor casnici, care depășesc consumul eficient, le vor fi expediate scrisori comportamentale cu date de referință, pentru a-i încuraja să fie utilizate gazele naturale rațional.Considerăm foarte important să fie concentrate eforturile comune pentru a putea face față provocărilor cu care se confruntă societatea”, conchide Moldovagaz. 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...