spot_img
21.8 C
București
luni, iulie 22, 2024
AcasăAnalizeMobilizare la modernizarea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin care va...

Mobilizare la modernizarea Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin care va avea heliport

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers astăzi pe șantierul de la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin împreună cu echipa de la Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, reprezentanții constructorului, supervizorul, dirigintele de șantier, reprezentanții unității medicale și echipa de implementare a proiectului din cadrul Consiliului Județean Mehedinți.

- Reclama -

“Lucrările au evoluat în ultimele trei săptămâni foarte bine! Nici nu avem timp să ne relaxăm și îi mulțumesc constructorului pentru mobilizare! Cu cât păstrăm ritmul, cu atât absorbția de fonduri europene este mai mare până la sfârșitul anului.”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu (PSD).

- Advertisement -

„Modernizare / recompartimentare spații interioare și eficientizare energetică a Spitalului Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin”, proiect finanțat cu fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020. Valoarea totală a proiectului este de 83.925.767 lei, 19.842.829 fiind contribuția Consiliului Județean Mehedinți.

Și la heliport s-a lucrat la infrastructura platformei și cea a drumului de acces.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img