spot_img
23.8 C
București
vineri, august 19, 2022
AcasăhighlightMISTERUL TURISTILOR RUSI IN ROMANIA: Rusia anunta o crestere cu 73%, Romania...

MISTERUL TURISTILOR RUSI IN ROMANIA: Rusia anunta o crestere cu 73%, Romania are date de 18 ori mai mici

-

România este singura ţară din Europa de est care ar fi înregistrat o creştere de 73% a turismului dinspre Federaţia Rusă, susţin autorităţile de la Moscova. 

- Reclama -

Știrea, difuzată de agenţia de stat rusă Tass, care a precizat că se bazează pe datele Serviciului Federal de Statistică (Rosstat) şi ale Sindicatului din Industria Turistică din Rusia, anunța săptămâna trecută că în primele trei luni ale anului 2015 ar fi sosit în România cu 73% mai mulţi turişti ruşi decât în perioada similară a anului trecut.

Comparativ, în perioada echivalentă de anul acesta, INS a raportat un număr de 4.308 de turiști ruși veniți în România, adică o creştere de numai 5,8%, foarte departe de cea anunțată de Serviciul Federal de Statiscă rus de 73%. Mai exact, de 18 ori mai mic.

INS a realizat datele pe bazele celor inregistrati oficial in unitatile de cazare din Romania. Ceilalti nu au fost inregistrati. Ar fi vorba de cateva mii.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Sfârșitul șefei radioteleviziunii publice germane în șampanie și contracte dubioase de...

0
Pentru prima dată în mai bine de 70 de ani, un director al radioteleviziunii publice îşi încheie mandatul înainte de termen. Un scandal preocupă...