Misterul milionului de euro dat din pușcărie de Gigi Becali: A LUAT FOC ÎN DIRECT LA B1 CÂND A FOST ÎNTREBAT/ VIDEO

0
206

@GIGI BECALI, MĂRTURISIRI DESPRE BANII DAȚI DIN ÎNCHISOARE @CUM S-A ENERVAT CÂND A FOST ÎNTREBAT CUI I-A DAT UN MILION DE EURO DIN PUȘCĂRIE @BECALI VROIA CA FOSTUL ȘEF AL SRI SĂ INTERVINĂ PENTRU EL ÎN CONTUL BANILOR DAȚI CU 10 ANI ÎNAINTE TATĂLUI ACESTUIA@ DIN ÎNCHISOARE I-A SCRIS ȘEFULUI SRI@ ÎNREGISTAREA EMISIUNII DE LA B1

Gigi Becali a luat foc vineri seară în direct la B1 în emisiunea Nadiei Ciurlin când a fost întrebat de Andrei Bădin de la FLUX 24 cui și de ce a dat un milion de euro în perioada în care era în pușcărie, fapt despre care omul de afaceri a afirmat că ar fi fost, de fapt, un împrumut.

Gigi Becali a precizat că ar fi dat bani din închisoare unor lideri ai vieții publice.

Intervenția telefonică a lui Gigi Becali a avut în contextul afirmațiilor acestuia despre suma de 10.000 de dolari dată tatălui lui George Maior, fost șef al SRI, actualmente ambasador în SUA.

Întrebat dacă împrumutul dat din pușcărie l-a acordat pentru a obține beneficii, Gigi Becali a luat foc și a spus că nu mai răspunde întrebărilor lui Andrei Bădin cu toate că făcuse acest lucru până atunci timp de peste 1o minute.

Dar ce le ați dat bani din pușcărie? Credeați că vă ajută? , a întrebat Andrei Bădin, moment în care Gigi Becali a explodat.

Eu nu vreau măi doamna Nadia să mai vorbesc cu oameni din ăștia care se cred mai destepți decât sunt, a răfubnit Gigi Becali, moment în care Andrei Bădin i-a replicat că pune doar niște întrebări.

Tu întrebi domnu Bădin, dar nu întrebi bine. Te crezi mai șmecher ca mine și nu o să fii mai șmecher ca mine în viața ta, a mai susținut latifundariul din Pipera.

Andrei Bădin a replicat: Domnule Becali, am vrut să aflu cum și cui ați dat din pușcărie un milion de euro așa cum ați afirmat. Au venit la dumneavostră acolo? V-au sunat?

Replica lui Gigi Becali: Nadia, m-am enervat, ăsta crede că îl trage de limbă pe Becali? 

Becali a explicat la B1 împrejurările în care ar fi sponsorizat în 2002 sau 2003 o carte semnată de Liviu Maior, tatăl lui George Maior care mai apoi a ajuns șeful SRI și actualmente este ambasador în SUA.

Gigi Becali a mai afirmat că ar fi dat 10.000 de dolari lui Liviu Maior prin Viorel Hrebenciuc, fost lider PSD, și că în virtutea acestui gest a dorit ca George Maior 10 ani mai târziu în calitate de șef al SRI să îl sprijine mai apoi inclusiv printr-o implicare directă privind condamnarea sa.

Am vrut să vorbesc cu el (n.red-George Maior) după ce am fost condamnat, dar mi-a zis că mă sună marți și nu m-a mai sunat. A fost un om de nimic, nu de onoare, a susținut Becali.

Trebuia când eram în pușcărie dacă era un om de onoare să se intereseze de soarta mea, Mă așteptam să mă ajute, a mai spus Gigi Becali despre fostul șef al SRI, George  Maior, făcând referire la presupusa sponsorizare a tatălui acestuia cu 10 ani înainte.

ÎNREGISTRAREA INTERVENȚIEI LUI GIGI BECALI LA B1 TV:

I-am scris lui George Maior din închisoare. Trebuia să intervină pentru mine, a mai susținut Gigi Becali.

Întrebat dacă nu cumva ar fi fost trafic de influență, Becali a răspuns negativ.