Misterioasa femeie care l-ar fi recunoscut MORT pe patronul #HexiPharma

0
17064

Autoritățile au comunicat că Dan Condrea, patronul #HexiPharma, ar fi fost recunoscut decedat de soția sa după hainele pe care le purta.

Condrea a divorțat acum câțiva ani de prima soție. Mai mult fosta soție l-a turnat pe Condrea, iar procesul de divorț a fost unul cu scandal.

Condrea avea o relație cu o femeie din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc, cu care avea un băiețel, dar potrivit Realitatea TV nu aceasta l-ar fi recunoscut.

uliana2Antena 3 spune că era căsătorit cu aceasta.

Uliana Ochinciuc ar fi adus rackeți din Moldova cu care amenința angajații Hexi Pharma, au spus surse din firmă.

Deocamdată autoritățile nu au lămurit misterul femeii care l-ar fi recunoscut după haine.

UPDATE: Ora 23:33: Persoana care l-a identificat duminica seara pe Dan Condrea ca victima a accidentului este fosta sotie a omului de afaceri, care l-a identificat dupa haine, victima accidentului fiind desfigurata complet, afirma HotNews.

De Laura, femeia care i-a daruit o fetita, nascuta in 2006,  a divortat in 2011, dupa 3 ani de procese. „A avut probleme infinite in divortul de fosta sotie, Laura, medic si ea. Ea l-a acuzat ca a batut-o, a trimis catre autoritati poze cu el, cu Dan Condrea, tinand o ranga in mana. Lucrurile au ramas in zona unui conflict sever si, conform Laurei, purtat cu pumnii si batele”, au scris ziaristii de la Gazeta Sporturilor.

El trăia împreună cu o tânără de 32 de ani din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc.

ulianaAceasta lucra la Hexi Pharma, dar și la Spitalul Militar Central.

„Ele tac din gură pentru un pașaport UE”, i-ar fi spus el unui cunoscut, care a rămas înlemnit.

„Apropo de profilul psihologic al personajului”, spune amicul.

„După ce a venit Uliana de la Chișinău, chiar nu mai suflă nimeni în firmă! Unul dintre oameni a vrut să reclame ceva la autorități și i s-a spus, calm, că Uliana știe niște rackeți care pentru 5.000 de dolari…”.

Uliana a apărut în firmă cu o verișoară, doi frați gemeni, toți angajați între timp, și cu promisiunea că aduce, dacă e nevoie, și pe amicii pastilați. Nimeni nu s-a îndoit de cuvântul ei și n-au mai existat discuții.

”Hexi Pharma e o firmă care a văzut scene de violență în existența ei. Condrea nu glumește” spunea un angajat al grupului Hexi”, mai scriau cei de la GS.