spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvaluiriMisterioasa femeie care l-ar fi recunoscut MORT pe patronul #HexiPharma

Misterioasa femeie care l-ar fi recunoscut MORT pe patronul #HexiPharma

-

Autoritățile au comunicat că Dan Condrea, patronul #HexiPharma, ar fi fost recunoscut decedat de soția sa după hainele pe care le purta.

Condrea a divorțat acum câțiva ani de prima soție. Mai mult fosta soție l-a turnat pe Condrea, iar procesul de divorț a fost unul cu scandal.

- Advertisement -

Condrea avea o relație cu o femeie din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc, cu care avea un băiețel, dar potrivit Realitatea TV nu aceasta l-ar fi recunoscut.

uliana2Antena 3 spune că era căsătorit cu aceasta.

- Advertisement -

Uliana Ochinciuc ar fi adus rackeți din Moldova cu care amenința angajații Hexi Pharma, au spus surse din firmă.

Deocamdată autoritățile nu au lămurit misterul femeii care l-ar fi recunoscut după haine.

UPDATE: Ora 23:33: Persoana care l-a identificat duminica seara pe Dan Condrea ca victima a accidentului este fosta sotie a omului de afaceri, care l-a identificat dupa haine, victima accidentului fiind desfigurata complet, afirma HotNews.

De Laura, femeia care i-a daruit o fetita, nascuta in 2006,  a divortat in 2011, dupa 3 ani de procese. „A avut probleme infinite in divortul de fosta sotie, Laura, medic si ea. Ea l-a acuzat ca a batut-o, a trimis catre autoritati poze cu el, cu Dan Condrea, tinand o ranga in mana. Lucrurile au ramas in zona unui conflict sever si, conform Laurei, purtat cu pumnii si batele”, au scris ziaristii de la Gazeta Sporturilor.

El trăia împreună cu o tânără de 32 de ani din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc.

ulianaAceasta lucra la Hexi Pharma, dar și la Spitalul Militar Central.

„Ele tac din gură pentru un pașaport UE”, i-ar fi spus el unui cunoscut, care a rămas înlemnit.

„Apropo de profilul psihologic al personajului”, spune amicul.

„După ce a venit Uliana de la Chișinău, chiar nu mai suflă nimeni în firmă! Unul dintre oameni a vrut să reclame ceva la autorități și i s-a spus, calm, că Uliana știe niște rackeți care pentru 5.000 de dolari…”.

Uliana a apărut în firmă cu o verișoară, doi frați gemeni, toți angajați între timp, și cu promisiunea că aduce, dacă e nevoie, și pe amicii pastilați. Nimeni nu s-a îndoit de cuvântul ei și n-au mai existat discuții.

”Hexi Pharma e o firmă care a văzut scene de violență în existența ei. Condrea nu glumește” spunea un angajat al grupului Hexi”, mai scriau cei de la GS.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img