spot_img
8 C
București
duminică, noiembrie 27, 2022
AcasăDezvaluiriMINT/ DOVADA CĂ ROMÂNIA SE PREGĂTEȘTE SĂ PRIMEASCĂ MAI MULȚI REFUGIAȚI

MINT/ DOVADA CĂ ROMÂNIA SE PREGĂTEȘTE SĂ PRIMEASCĂ MAI MULȚI REFUGIAȚI

-

Autoritățile române declară oficial că nu vor primi mai mult de 1700 de refugiați. NEOFICIAL însă se pregătesc pentru mult mai muți.

- Reclama -

S-au dat ordine pe diferite ministere să fie căutate locații suplimentare. Numai Ministerul Învățământului a recunoscut public, dar nimeni nu a sesizat că, de fapt, se caută locații pentru refugiaţi.Doar liderul PSD, Liviu Dragnea, a comentat critic decizia Ministerului Învăţământului, dar decizia ministrului Câmpeanu a fost la ordinul conducerii Guvernului în comun acord cu Administraţia Prezidenţială.

Ordine asemănătoare s-au dat la majoritatea ministerelor.Foarte puţini au sesizat  absurdul situaţiei: cum să duci refugiaţi în campusurile studenteşti?

Echipe speciale au fost create la nivelul celor două ministere de forţă, Armata şi Internele. La Armată se caută unităţi militare dezafectate sau în curs de dezafectare unde pot fi organizate centre pentru primirea refugiaţilor.

La Interne a fost creat un comandament la nivelul conducerii ministerului şi a Inspectoratului General pentru Imigrări. Aceştia caută în toata ţara noi locaţii pentru cazarea migranţilor.

De exemplu,  joi după-amiază, o delegaţie a Ministerului Administraţiei şi Internelor, Inspectoratul General pentru Imigrări, a vizitat fostul Centru de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi din Câmpulung.

Informaţia a devenit publică în Jurnalul de Argeş din cauza opoziţiei autorităţilor locale, care nu vor să dea locaţia pentru refugiaţi, ci vor să mute acolo sediile Poliţiei şi Pompierilor. De altfel, centrul din Câmpulung ar putea primi câteva mii de refugiaţi.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img