Ministrul USR-PLUS al fondurilor europene: Nicușor Dan stă într-o debara

0

Nicușor Dan stă într-o debara și este un fel de Mesia. Nu vorbește cu nimeni, nu dă telefoane, nu răspunde la telefoane și dă bule. Toată lumea trebuie să stea drepți și să execute că dă el bule. E absolut scandalos că pe 19 aprilie i-a prelungit mandatul directorului Spitalului Foișor, afirmă ministrul USR-PLUS al fondurilor europene Cristian Ghinea.

Într-un interviu acordat SpotMedia.ro, ministrul Ghinea îl acuză pe Nicușor Dan că face bugetul ca Gabriela Firea, nu dă și nu răspunde la telefone, nu discută cu consilierii USR-PLUS, cere directorilor din primărie să nu le dea date, blochează toate proiectele USR-PLUS. „Spune să facă USR-PLUS un buget alternativ. Dă-ne măcar datele!”.

„Mă voi opune să aducem pe masa coaliției, și așa foarte complicată, faptul că nu se înțeleg la Iași, la București. Să ții o coaliție funcțională cere un efort și o răbdare fantastice, un ficat rezistent la surprize. Dacă începem să aducem pe masa coaliției problemele din orașe, atunci să te ții!”, spune Cristian Ghinea.