spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeMinistrul ungar de externe : Ungaria nu este dispusă nici măcar să...

Ministrul ungar de externe : Ungaria nu este dispusă nici măcar să negocieze cu privire la noi sancţiuni energetice

-

În urmă cu câteva luni, colegul meu Urmas Reinsalu a devenit iarăşi ministrul de externe al Estoniei. M-am bucurat de noua sa numire în funcţie, pentru că am avut o relaţie personală bună şi am avut o cooperare reuşită. M-am bucurat şi de iniţiativa sa de a vorbi marţi cu mine la telefon, pentru a revizui situaţia actuală de securitate, a scris Péter Szijjártó, ministrul ungar de externe şi al comerţului exterior, pe pagina sa oficială de pe Facebook.

- Reclama -

A fost o discuţie lungă şi am convenit asupra celui mai important aspect: că războiul din Ucraina trebuie să se încheie cât mai curând!

I-am spus că noi – în calitate de ţară vecină – avem un interes deosebit de mare în a avea parte de pace, cât mai curând posibil.

Cu toate acestea, gândim diferit cu privire la utilitatea sancţiunilor în obţinerea păcii, a mai scris ministrul maghiar.

Guvernul Estoniei va iniţia un nou pachet de sancţiuni, iar în această privinţă, eu am punctat imediat faptul că Ungaria nu este dispusă nici măcar să negocieze cu privire la noi sancţiuni energetice, mai scrie în postarea şefului diplomaţiei ungare.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...