spot_img
25.3 C
București
vineri, iunie 21, 2024
AcasăAnalizeMinistrul turc de interne îl acuză pe ambasadorul american: Ține-ți mâinile murdare...

Ministrul turc de interne îl acuză pe ambasadorul american: Ține-ți mâinile murdare departe de Turcia. Știu sigur ce pași ai făcut și cum intenționezi să răscolești Turcia

-

Ministrul turc de Interne Suleyman Soylu a acuzat vineri Statele Unite că conduc Europa și a cerut Washingtonului să se abțină de la încercarea de a agita țara.

„Fiecare ambasador al SUA se întreabă cum poate dăuna Turciei. A fost una dintre cele mai mari nenorociri ale Turciei de ani de zile. Ei adună alți ambasadori și încearcă să le dea sfaturi. Ei fac același lucru în Europa ca și ambasadele SUA conduc Europa”, a declarat ministrul.

- Advertisement -

„S-au gândit cum ar putea proiecta asta în Turcia, dar există o persoană care le-a stricat jocul, și acesta este [președintele] Recep Tayyip Erdogan. Iată, îi spun ambasadorului SUA că îi cunosc pe jurnaliştii cu care lucrează. Ține-ți mâinile murdare departe de Turcia. Știu sigur ce pași ai făcut și cum intenționezi să răscolești Turcia”, a adăugat Soylu.

Vineri, ministrul turc de externe Mevlut Cavusoglu a acuzat o serie de națiuni occidentale care și-au închis consulatele din țară din motive de securitate că nu și-au respectat obligațiile aliate.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img