spot_img
24.4 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasămediuMinistrul Sănătății refuză să comenteze afirmațiile lui Ponta despre soția ambasadorului Olandei

Ministrul Sănătății refuză să comenteze afirmațiile lui Ponta despre soția ambasadorului Olandei

-

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicoiu, a refuzat luni după amiază să comenteze afirmațiile premierului Victor Ponta despre soția ambasadorului Olandei la București. Victor Ponta a declarat duminica seara, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca a mers in Turcia sa se opereze pentru ca avea nevoie de liniste si ca daca s-ar fi operat in Romania ar fi avut un tratament preferential, sustinand ca „pentru operatia doamnei ambasador a Olandei s-a blocat un etaj al spitalului”, iar pentru el s-ar fi blocat doua etaje.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: Ovidiu Marincea, către Ponta: Minţi ca un nesimţit!

Jurnaliștii acreditați la Guvern au insistat la Nicolae Bănicoiu să dea detalii despre afirmațiile lui Victor Ponta. Ministrul Sănătății a refuzat spunând că nu acesta este subiectul conferinței de presă.

Întrebat în conferinţa de presă pe care a susţinut-o la Guvern, pe tema reducerii preţurilor la medicamente, cum comentează faptul că premierulVictor Ponta a spus că ministrul Sănătăţii i-ar fi comunicat faptul că pentru soţia ambasadorului Olandei s-a blocat un etaj la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, Nicolae Bănicioiu a spus: „Prefer să nu comentez. Întrebaţi de zece ori şi vă răspund diferit. Sunt chestiuni care ţin de confidenţialitatea unui tratament sau a unui pacient”.

Întrebat dacă, potrivit legii, se poate bloca un etaj dintr-un spital pentru un pacient, Bănicioiu a spus că protecţia pacientului este foarte bine reglementată în lege, iar managul spitalului trebui să asigure tratamente pentru orice pacient.

„Cred că asta trebuie vorbit cu medicii curanţi, nu o să vă dau eu alte explicaţii şi nu vreau să intru în dezbateri care ţin mai mult de partea politică”, a continuat Bănicioiu, întrebat despre acelaşi subiect.

Ministrul Sănătăţii a mai spus că apreciază foarte mult ce fac doctorii români, profesionalismul şi modul în care aceştia încearcă să rezolve cazurile în fiecare zi.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...