spot_img
18.1 C
București
luni, octombrie 3, 2022
AcasăAnalizeMinistrul rus de externe, ironic: Declarația ministrului german de externe Annalena Baerbock...

Ministrul rus de externe, ironic: Declarația ministrului german de externe Annalena Baerbock despre necesitatea ca cetățenii germani să sufere pentru a sprijini Ucraina a fost o „mărturisire fantastică”

-

Declarația ministrului german de externe Annalena Baerbock despre necesitatea ca cetățenii germani să sufere pentru a sprijini Ucraina a fost o „mărturisire fantastică”, a declarat ministrul rus de externe Serghei Lavrov, joi, la o întâlnire cu studenții și profesorii de la Institutul de Stat de Relații Internaționale din Moscova.

„Tocmai azi am citit că ieri doamna Annalena Baerbock, ministrul de externe al Republicii Federale Germania, a spus: „Da, cetățenii noștri suferă, dar vor trebui să sufere pentru că vom sprijini Ucraina orice ar fi”. Este o recunoaștere fantastică. Doar o mărturisire fantastică. Este în concordanță, așa cum spun ei, cu ceea ce spun ei despre necesitatea de a organiza alegeri anticipate într-un număr de țări europene”, a spus el.

Lavrov a remarcat că elitele occidentale sunt ghidate de logica de ieri. „Lumea unipolară este promovată contrar tendințelor obiective ale dezvoltării istorice, care dictează recunoașterea apariției reale și întăririi unor noi centre de dezvoltare economică, putere financiară și influență politică, centre care au simțul demnității care doresc să susțin interesele lor legitime, respectă tradițiile civilizațiilor lor, [care sunt] vechi de secole, [și chiar] de milenii, care nu vor să fie tăiate de valorile liberale”, a adăugat el.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...