spot_img
16 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăAnalizeMinistrul rus al Apărarii: Documentele interceptate atestă că Pentagonul a sponsorizat mai...

Ministrul rus al Apărarii: Documentele interceptate atestă că Pentagonul a sponsorizat mai mult de 30 de laboratoare biologice din Ucraina care s-au ocupat cu dezvoltarea componentelor pentru armele biologice, testarea tehnologiilor de producere a epidemiilor și colecționarea tulpinilor bacteriene periculoase

-

Ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, a declarat în cadrul conferinței miniștrilor apărării din țările Organizației de Cooperare de la Shanghai (OCS) că documentele interceptate, în cadrul acțiunilor militare ruse, atestă că Pentagonul a sponsorizat mai mult de 30 de laboratoare biologice din Ucraina.

- Reclama -

În cadrul evenimentului organizat miercuri, Șoigu a arătat că cercetările cu mare risc au fost derulate în mod secret, sub îndrumarea specialiștilor americani.

Programul biologic militar vizează, printre altele, dezvoltarea componentelor pentru armele biologice, testarea tehnologiilor de producere a epidemiilor și colecționarea tulpinilor bacteriene periculoase, pentru a le exporta în SUA.

Nu în ultimul rând, Şoigu a subliniat că aceste planuri constituie o amenințare directă la adresa țărilor OCS.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...