spot_img
5.3 C
București
miercuri, decembrie 7, 2022
AcasăPoliticaMinistrul propus de PSD la Economie suspect de blat

Ministrul propus de PSD la Economie suspect de blat

-

Marius Humelnicu, fost fotbalist la Oțelul Galați, e propunerea PSD pentru funcția de ministru al Economiei în Guvernul PSD-PNL-UDMR.Pentru evoluția sa contra celor de la Rocar (2-3), tânărul Humelnicu, azi aflat în pole-position pentru postul de ministru al economiei, a luat nota 3 în Gazeta Sporturilor și o stea în ProSport. Ambele ziare de sport au văzut ceva suspect la meciul „amical” jucat în debutul returului din sezonul 1999-2000. Avea să mai joace un minut în Liga 1, apoi să revină în Divizia B și, apoi, să joace în Azerbaidjan, scrie Gazeta Sporturilor.

- Reclama -

GSP i-a dat nota 3 lui Humelnicu, notă primită de toți fotbaliștii de pe teren, iar jurnalistul care a semnat cronica a titrat „Onoarea celor fără de onoare”. Motivul, meciul a fost suspectat de blat.

„Rocar și Oțelul au refuzat fotbalul, alegând farsa”, a adăugat jurnalistul Andrei Bălan. „Ecranizare răsuflată”, a conchis în cronica partidei.

ProSport i-a dat lui Humelnicu o steluță, echivalentă notei 4. Cristian Costache, jurnalistul care a radiografiat partida, a încheiat cu concluzia spectatorilor prezenți la partidă: „Hai, bă, că-i vrăjeală”.

Humelnicu a mai jucat un singur meci în prima ligă, conform statisticii GSP. Un minut pe finalul partidei din 22 martie cu FC Național, 2-0, când a fost introdus la trecerea timpului, pentru conservarea unui rezultat valoros, mai scrie sursa citată.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img