spot_img
20.5 C
București
sâmbătă, septembrie 24, 2022
AcasăALEGERI 2020Falcă, trafic de influență în direct

Falcă, trafic de influență în direct

-

Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă a avut un schimb dur de replici cu Csoma Botond, liderul deputaților UDMR, duminică seara, în direct la Digi24. Falcă le-a reproșat celor de la UDMR că nu au lăsat Ministerul Dezvoltării PNL. Mai mult, Gheorghe Falcă a acuzat că UDMR s-ar fi înțeles în acest sens cu PSD, într-o întâlnire separată a liderilor Keleman Hunor și Marcel Ciolacu, lucru negat de Csoma Botond, dar și de social-democratul Alfred Simonis.

- Reclama -

Numai că lui Falcă i-a scăpat porumbelul.

Conform Critic Arad:I-a scăpat porumbelul: Gheorghe Falcă îl acuză pe Cseke Attila că nu „a rezolvat” fabrica de avioane sârbești lângă Aeroportul Arad. (…)Gheorghe Falcă a aruncat-o în aer (probabil „la nervi” – probabil „la țintă”), într-o intervenție la postul tv Digi 24. În dialog cu Csoma Botond de la UDMR, Gheorghe Falcă l-a acuzat explicit pe ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, că „are o obligație față de Arad” neonorată. Adică, Cseke Attila a blocat promovarea acelei Hotărâri de Guvern prin care peste 7 ha de teren din Zona Liberă Curtici ar trebui să fie transferate către Consiliul Județean Arad în scopul de a fi atribuite firmei private S.C. Aero East Romania S.R.L pentru construirea unei fabrici care să producă avioane de mici dimensiuni și drone – de fapt, un trafic de influență la nivel FOARTE ÎNALT… dacă vreo instituție chiar ar avea curajul să se apuce serios de acest subiect.

Schimbul de replici între Gheorghe Falcă și Csomo Botond la Digi 24:

„Aveți ceva de reproșat dlui ministru Cseke Attila că în fosta coaliție n-a fost corect față de PNL ca ministru al Dezvoltării?” l-a întrebat Csoma Botond. 

„Dl. Cseke Attila are o obligație față de Arad. Stăm de 7 luni după un aviz de transfer al unei proprietăți de la aeroportul Arad și stăm pentru o investiție de a avea astăzi în România o fabrică de avioane mici”, i-a răspuns Gheorghe Falcă, precizând că are o listă cu 18 probleme nerezolvate.

„De ce nu ați pus această problemă în coaliție?” l-a întrebat Csoma.

„Eu am fost la Cseke Attila cu această problemă, nu am acces în coaliție, și nu s-a rezolvat”, susține Gheorghe Falcă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...