spot_img
25 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăDezvaluiriMinistrul Justitiei, Securitatea, teroristii arabi, URSS, tata si America

Ministrul Justitiei, Securitatea, teroristii arabi, URSS, tata si America

-

Raluca Pruna, ministrul justitiei, are un CV cel putin ciudat. De altfel,  biografia sa publica are multe puncte in suspans, asa cum FLUX 24 a dezvaluit deja.

Tatal sau a fost devoalat ca agent al Securitatii in calitate de diplomat in MAE inainte de decembrie 1989 lucrand pe relatia Orient si URSS.

- Advertisement -

CITITI SI: EXPLOZIV/ Tatal ministrului Justitiei demascat ca ofiter de Securitate de Mircea Raceanu

Pe relatia Orient, Pruna senior a reprezentat Romania lui Ceausescu in timp ce Securitatea sprijinea statele si organizatiile teroriste arabe in lupta impotriva Occidentului, mai multe atentate fiind organizate in comun de Bucuresti si amicii arabi ai fostului dictator.

Conform CV-ului oficial, Raluca Pruna ar fi absolvit cursuri de drept la Universitatea Ecologica din Bucuresti intre 1990 si 1994.

PRUNA

Universitatea Ecologica infiintata de Dolphi Drimmer a fost considerata prima fabrica de diplome universitare din Romania si in epoca au fost multe acuzatii privind diplome false.

Interesant e ca la scurt timp dupa absolvire,  domnisoara Pruna si-a dat licenta la Universitatea Al I Cuza din Iasi si apoi imediat a devenit  asistent universitar la Universitatea din București, Facultatea de Filosofie și Școala Națională de Studii Politice și Administrative, la vremea aceea clubul de cadre al FSN si al urmasilor PCR.

Din anul 2000, Raluca Pruna a fost promovata in relatiile cu Banca Mondiala si institutiiile europene in timp ce tatal ei era ambasador in Ministerul de Externe.

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img