spot_img
30 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăhighlightMinistrul Justitiei, replica aiuritoare: Nu știu dacă trebuie să îi transmitem ceva...

Ministrul Justitiei, replica aiuritoare: Nu știu dacă trebuie să îi transmitem ceva fetei violate

-

„Nu știu dacă noi trebuie să îi transmitem neapărat ceva fetei. Cu siguranță putem transmite (fetei violate — n.r.) compasiune pentru situația în care s-a aflat, dar, vorbind de vinovății, cred că trebuie să așteptăm finalizarea unui proces”, a declarat marti ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc. 

- Reclama -

„Cred că este decent și prudent să așteptăm mai întâi finalizarea rezultatelor Inspecției (Judiciare — n.r.) și ulterior să vorbim de eventuale greșeli sau alte forme de vinovăție. Evident că opinia publică este revoltată de un caz în sine, dar cred că, până la finalizarea într-o primă instanță, e destul de dificil să ne putem pronunța, neștiind exact toate detaliile unui dosar. De aceea, cred că, pentru a avea o informație corectă, trebuie să așteptăm această verificare a Inspecției. (…) Oricum, într-un termen rezonabil Inspecția o să vă poată spune exact când, din datele pe care le are, va putea finaliza o asemenea procedură”, a declarat Cazanciuc.

El a subliniat că „justiția se face în sala de judecată și doar atât”, asigurând că, la final, soluția care va fi dată va arăta că „s-a făcut dreptate”.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...