spot_img
34.3 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeMinistrul German al Apărării: Succesele militare majore așteptate la Kiev sunt puțin...

Ministrul German al Apărării: Succesele militare majore așteptate la Kiev sunt puțin probabile pe termen scurt. Ucraina va rămâne rapid fără muniție

-

Succesele militare majore așteptate la Kiev sunt puțin probabile pe termen scurt, a declarat ministrul german al apărării, Boris Pistorius.

„În ceea ce privește situația de luptă, ader la poziții restrânse – nu cred că sfârșitul războiului este posibil într-un timp scurt, ca să zic așa. Și nici nu văd un câștigător pe termen scurt”, a spus el înainte de întâlnirea șefilor departamentelor de apărare ale țărilor NATO de la Bruxelles.

- Advertisement -

În opinia sa, fără ajutorul alianței, Ucraina va rămâne rapid fără muniție și, prin urmare, este important să „accelerăm” și să plasăm corect accentele.

Pistorius a mai menționat că Berlinul „întâmpină puțină înțelegere” din punct de vedere diplomatic cu privire la propunerile Poloniei și Slovaciei de a furniza aviație militară Kievului. Anterior, șeful departamentului principal de informații al Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, a declarat că Kievul intenționează să intensifice ostilitățile în primăvară. Cu toate acestea, în timp ce armata ucraineană este mai ocupată cu apărarea, inclusiv încercând să păstreze Artemivsk (Bahmut) , care este un important centru de transport pentru aprovizionarea trupelor în Donbass .

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img