spot_img
13.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeMinistrul German al Apărării: Succesele militare majore așteptate la Kiev sunt puțin...

Ministrul German al Apărării: Succesele militare majore așteptate la Kiev sunt puțin probabile pe termen scurt. Ucraina va rămâne rapid fără muniție

-

Succesele militare majore așteptate la Kiev sunt puțin probabile pe termen scurt, a declarat ministrul german al apărării, Boris Pistorius.

- Reclama -

„În ceea ce privește situația de luptă, ader la poziții restrânse – nu cred că sfârșitul războiului este posibil într-un timp scurt, ca să zic așa. Și nici nu văd un câștigător pe termen scurt”, a spus el înainte de întâlnirea șefilor departamentelor de apărare ale țărilor NATO de la Bruxelles.

În opinia sa, fără ajutorul alianței, Ucraina va rămâne rapid fără muniție și, prin urmare, este important să „accelerăm” și să plasăm corect accentele.

Pistorius a mai menționat că Berlinul „întâmpină puțină înțelegere” din punct de vedere diplomatic cu privire la propunerile Poloniei și Slovaciei de a furniza aviație militară Kievului. Anterior, șeful departamentului principal de informații al Ministerului Apărării al Ucrainei, Kirill Budanov, a declarat că Kievul intenționează să intensifice ostilitățile în primăvară. Cu toate acestea, în timp ce armata ucraineană este mai ocupată cu apărarea, inclusiv încercând să păstreze Artemivsk (Bahmut) , care este un important centru de transport pentru aprovizionarea trupelor în Donbass .

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img