spot_img
18.2 C
București
duminică, octombrie 2, 2022
AcasăBrexitMinistrul de externe britanic a strigat în holul unui hotel din Roma:...

Ministrul de externe britanic a strigat în holul unui hotel din Roma: „Să recâștigăm controlul imigrației, de aceea părăsim Uniunea Europeană!”

-

Secretarul britanic pentru afaceri externe, Boris Johnson, a afirmat joi că planul Marii Britanii de a ieși din Uniunea Europeană are drept scop principal controlul imigrației, scrie Reuters.

- Reclama -

În holul unui hotel din Roma, unde Johnson participă la o conferință organizată de Ministerul italian de Externe, oficialul britanic a spus că a vorbit cu ambasadorii UE despre Brexit și că le-a spus că Marea Britanie părăsește Uniunea tocmai pentru a ține mai bine sub control imigrația.

„Am spus foarte clar acelui grup de ambasadori, cred că la micul dejun, că imigrația a fost un lucru bun pentru Marea Britanie din multe puncte de vedere, dar că a scăpat de sub control și că trebuie să preluăm din nou controlul”, a spus Johnson.

A intrat apoi în lift, fără să răspundă direct la întrebarea dacă, personal, susține într-adevăr libera circulație. „Să recâștigăm controlul, de aceea părăsim Uniunea Europeană!” a mai strigat oficialul britanic înainte să se închidă ușile.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...