spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăAnalizeMinistrul comerțului din UK susține că toate femeile care lucrează în Parlamentul...

Ministrul comerțului din UK susține că toate femeile care lucrează în Parlamentul britanic au fost pipăite: Ține-ţi mâinile acasă

-

Ministrul comerţului al Regatului Unit, Anne-Marie Trevelyan, a declarat că toate femeile care lucrează în parlamentul britanic au fost ţinta unor afirmaţii misogine şi atingeri nepotrivite, şi le-a recomandat colegilor săi de gen masculin „să-şi ţină mâinile acasă”, informează vineri Reuters conform Reuters.

Comportamentul parlamentarilor britanici în Palatul Westminster se află în centrul atenţiei după ce Partidul Conservator aflat la putere a afirmat săptămâna aceasta că a declanşat o investigaţie asupra acuzaţiilor conform cărora un membru al Parlamentului a fost văzut uitându-se la un film pentru adulţi în timpul unei şedinţe în plen în Camera Comunelor.

- Advertisement -

„Cred că noi toate, femeile din parlament, am fost supuse unui limbaj nepotrivit şi unor ‘mâini rătăcitoare’… (Un astfel de comportament) nu este în regulă nicăieri. El nu este în regulă nici în Westminster”, a spus Trevelyan la Sky News.

„Pe scurt, dacă eşti tip, ţine-ţi mâinile acasă şi comportă-te ca şi cum în cameră s-ar fi aflat fiica ta”, a adăugat ministrul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img