spot_img
0.5 C
București
sâmbătă, ianuarie 29, 2022
AcasăAnalizeMimica șefilor PSD în spatele lui Dragnea și Grindeanu: Se pregătesc să...

Mimica șefilor PSD în spatele lui Dragnea și Grindeanu: Se pregătesc să îl sfâșie

-

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat la Digi 24 că mulți dintre liderii PSD așteaptă ca Liviu Dragnea să facă o greșeală pentru a-l „sfâșia”.

Elementul cel mai important s-a aflat în spate. Figura, de pildă, a doamnei Rovana Plumb era extrem de sugestivă în anumite momente și reprezentativă pentru mulți dintre membrii cu greutate ai partidului, să spunem, care și-ar fi dorit această funcție, a spus Cristian Tudor Popescu despre momentul anunțului că Sorin Grindeanu e noua propunere a PSD.

„Dl Dragnea face un joc tare, de poker la risc, pentru că în față îl are pe președintele Iohannis și în spate pe ceilalți lideri din PSD care îl așteaptă, după obiceiul pământului la PSD, să facă cea mai mică greșeală, să lase puțin sânge, pentru a-l sfâșia”, a adăugat jurnalistul.

Interesant este că Liviu Dragnea care până în prezent transmitea live pe facebook toate intervențiile sale de la sediul PSD nu a publicat-o pe aceasta.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială