spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalizeDEZVĂLUIRI DESPRE PREMIERUL PROPUS DE PSD: Sorin Grindeanu, tata și cumnata

DEZVĂLUIRI DESPRE PREMIERUL PROPUS DE PSD: Sorin Grindeanu, tata și cumnata

-

Sorin Grindeanu, fost ministru al Comunicațiilor în guvernul Ponta și actualmente șef al CJ Timiș, este noua propunere de premier făcută miercuri seară de PSD.

Grindeanu a urmat un Program postuniversitar de formare şi dezvoltare profesională în domeniul Ştiinţe Militare, Informaţii şi Ordine Publică la Academia Naţională de Informaţii a SRI. El a fost în legislatura trecută membru în Comisia SRI, a dezvăluit FLUX 24.

- Advertisement -

CITIȚI ȘI: EXCLUSIV/ Legăturile primejdioase ale noului premier desemnat de PSD cu Sebastian Ghiță, SRI și frații Bicicletă

Sorin Grindeanu a mai fost implicat și într-un scandal: numirea rudelor în funcții în inspectoratele școlare din Timiș și Caraș Severin.

- Advertisement -

Presa locală arăta, în urmă cu câțiva ani, că familia lui Sorin Grindeanu controla practic învățământul preuniversitar din cele două județe din vestul țării: Timiș și Caraș Severin.

Cumnata premierului nominalizat de PSD, Aura Danielescu (foto), a primit cadou, în 2012, via Ministerul Educației, al treilea post de inspector general adjunct, deși organigrama ISJ Timiș era deja completată, după cum afirmau la aceea vreme jurnaliștii de la Opinia Timișoarei. Prin comparația, Iașul, un județ cu un număr de elevi mult mai mare, are doar doi inspectori generali adjuncți.

În 2014, Nicolae Grindeanu, tatăl premierului nominalizat de PSD, a fost numit inspector şcolar general de Caraş-Severin. El l-a înlocuit în funcţie pe liberalul Paul Şuşoi care fusese lăudat de ministrul Educaţiei cu doar o zi înainte de a-şi pierde postul, scria debanat.ro.

DEZVĂLUIRI DESPRE SORIN GRINDEANU LA DOSAR DE POLITICIAN DE SILVIU MĂNĂSTIRE:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img