spot_img
8.7 C
București
sâmbătă, aprilie 1, 2023
AcasăALEGERI 2020Milițianul senator de Dâmbovița care a închis cârciumile din Târgoviște

Milițianul senator de Dâmbovița care a închis cârciumile din Târgoviște

-

Mai multe restaurante din Centrul Vechi al Târgoviştei au tras obloanele şi au trimis angajaţii acasă după ce un senator USR PLUS din Dâmboviţa a chemat Poliţia să facă „ordine” în HoReCa, întrcât nu s-ar respecta măsurile de răspândire a COVID-19. ”Am ales să folosesc linia-verde de telefon pusă la dispoziţia oricărui cetăţean pentru a înştiinţa autorităţile competente. La faţa locului au ajuns poliţiştii care au aplicat amenzi pentru 8 operatori economici. Problema de fond nu a fost rezolvată însă, având în vedere că terasele cu tavan şi cel puţin doi pereţi reprezintă spaţii închise şi, prin urmare, nu ar trebui să funcţioneze şi să primească în continuare clienţi”, a scris Dragoş Popescu, senator USR PLUS, pe Facebook conform adevarul.ro.

- Reclama -

Târgoviştenii i-au cerut socoteală senatorului pentru faptul că statul nu şi-a ţinut toate promisiunile faţă de reprezentanţii Horeca, dar şi pentru faptul că supermarketurile şi mall-urile sunt pline ochi la numite ore. „Felicitări! Aţi fost în Kaufland-ul din centru să vedeţi cum se respectă măsurile de distanţare şi purtare a măştii?” – Mc Geo.  

„În acelaşi timp şi nu în ultimul rând, trebuie să luaţi URGENT măsurile necesare pentru ca toţi agenţii economici afectaţi de restricţiile impuse de guvernanţi să aibă posibilitatea să acceseze fără nici un fel de discriminare, fonduri europene nerambursabile/ granturi guvernamentale pentru a putea face faţă „tranziţiei” la ceea ce dumneavoastră numiţi „noua normalitate” (IMM Invest & co a fost o glumă proastă, iar PNRR arată cam la fel….)” – Felix Stănescu.  

„Circul si spectacolul asta ieftin, nu isi mai au rostul. Lumea este deja sictirita. Cu nervii la pamant economic si psihic! Puneti mana si mergeti la pas pe centru si stati de vb cu cei care au nevoie. De cei cu salile de evenimente nici nu mai vorbim. Deasemenea pe langa ajutor de care au clar mare nevoie, sunt convinsa ca ati avea si de invatat una, alta de la ei, pt ca activeaza in domeniile lor pe baza performantei financiare. Creaza salarii,nu le intra in buzunar. De pe urma lor traiesc “n” familii si au dovedit ca sunt luptatori in anul acesta! Poate merita mai mult respect si consideratie din partea celor ca dvs, care isi iau salariul si de la ei. Postarea dvs isi avea rostul daca ne povesteati cum ati strans toate organele statului pt a ii ajuta sa inteleaga mai bine legea, precum un avertisment si veneati cu masuri clare de ajutor. In rest, circ ieftin” – Andra Manea.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img