spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăALEGERI 2020Continuă telenovela cu scandal PNL-USR-PLUS de la Iași

Continuă telenovela cu scandal PNL-USR-PLUS de la Iași

-

Primarul liberal al Iaşiului Mihai Chirica susţine că USR PLUS şi-a propus să blocheze din start negocierile pentru formarea unei alianţe la Iaşi, el precizând că apariţia USR PLUS este ”un accident politic”, transmite news.ro.

- Reclama -

Mihai Chirica a afirmat într-o conferinţă de presă ţinută la scurt timp după eşecul negocierilor dintre PNL şi USR PLUS pentru încheierea unei alianţe la Iaşi că USR PLUS a vrut din start să blocheze negocierile.

”Scopul lor a fost să distrugă negocierile şi să rămânem în scandal la Iaşi. Este foarte clar de câtă credibilitate se mai poate bucura un partid care a înşelat atât de uşor aşteptările ieşenilor. Apariţia acestui partid, sau acestei alianţe, în 2020 este un accident politic pe care toţi trebuie să ni-l asumăm în cele din urmă, dar nu este mai puţin clar faptul că nu există sub nicio formă dorinţă de a face ceva pentru ieşeni, ci doar de a continua un scandal ce se pare că nu mai ia sfârşit”, a declarat primarul Chirica.

Primarul Iaşiului a anunţat că în următoarea şedinţă de Consiliu Local vor fi votaţi cei doi viceprimari ai municipiului, unul de la PNL, iar celălalt ”de la un alt partid politic”.

Reprezentanţii USR PLUS s-au retras de la negocierile programate luni cu PNL Iaşi, motivând că la discuţii a venit doar primarul Mihai Chirica, nu şi liderul filialei judeţene, Costel Alexe.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img