spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeMilionarul Dan Adamescu, condamnat la închisoare, descoperit într-o clinică privată

Milionarul Dan Adamescu, condamnat la închisoare, descoperit într-o clinică privată

-

Omul de afaceri şi totodată patronul ziarului România Liberă, Dan Adamescu, condamnat la închisoare, a fost surprins într-o clinică privată, în care se tratează şi obezitatea, cu toate că el era închis din cauza implicării în dosare legate de insolvenţe, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

Acest eveniment a fost semnalat în contextul în care Dan Adamescu a depus la 25 octombrie 2016 o cerere de eliberare condiţionată la Judecătoria Sectorului 4, la aproape şase luni de când a fost condamnat la patru ani şi patru luni de închisoare pentru că a intervenit la judecători în dosare de insolvenţă. Reprezentanţii familiei au susţinut că omul de afaceri suferă de 15 boli care s-ar fi agravat din momentul în care acesta a ajuns la închisoare.

Adamescu a fost condamnat definitiv în luna mai la patru ani şi patru luni de închisoare, în dosarul în care a fost acuzat că a intervenit la judecători în dosare de insolvenţă. Alături de el au mai fost condamnaţi şi patru magistraţi la pedepse cuprinse între 3, 4 şi 12 ani. Dan Adamescu le-a dat mită 20.000 de euro judecătorilor Ion Stanciu şi Elena Rovenţa pentru două dosare de insolvenţă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...