spot_img
24.3 C
București
vineri, iulie 1, 2022
AcasăAnalizeMilionara din CSM

Milionara din CSM

-

Corina Dumitrescu, membru până de curând în CSM, a realizat venituri enorme, scrie Cătălin Prisăcariu pe blogul său. Aceasta a devenit celebră în 2012 când a fost nominalizată  ministru Educației și a făcut public un CV în care se lăuda că face “înnot” și că ar fi studiat la “Standford”.

- Reclama -

Conform declarației de avere a soțului, senatorul PSD Cristian Dumitrescu, a câștigat 61.000 de lei pe an, doar 5.000 de lei pe lună de la CSM, dar venituri enorme a obținut din alte surse.

Grosul a venit de la de la UCDC, Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir”: 860.000 de lei pe an, adică peste 70.000 de lei pe lună, echivalentul a peste 15.000 de euro.

Interesant este că UCDC a avut în 2016 o pierdere cam cât salariul Corinei Dumitrescu.

Dar nu numai atât. Corina Dumitrescu mai primește 10.000 de lei lunar de la Asociația de Cultură “Dimitrie Cantemir” (ACDC).

Practic în total peste un milion de lei pe an.

Mai interesant, zic unii, este că activele imobilizate ale ACDC (de peste 1,8 milioane de lei, după cum se observă mai sus) ar cam fi, de fapt, niște case și niște mașini de care s-ar folosi în scop foarte personal Corina Dumitrescu și toate astea ar trebui menționate în declarația de avere la rubrica de “cadouri, servicii sau avantaje primite gratuit”. În declarația de avere a soțului senator, desigur, mai susține Prisăcariu.

- Advertisment -

Must Read

Școlarii din UK vor fi hrăniți cu lăcuste și viermi de...

0
Copiilor din patru școli primare din Țara Galilor li se va oferi insecte de mâncare, cum ar fi greieri, lăcuste, viermi de mătase și...