spot_img
24.3 C
București
joi, august 18, 2022
AcasămediuMihai Seplecan, singurul liberal care si-a anuntat candidatura la Primaria Cluj, Emil...

Mihai Seplecan, singurul liberal care si-a anuntat candidatura la Primaria Cluj, Emil Boc ezita/ UPDATE: Blaga anunta ca Boc intra in cursa

-

Mihai Seplecan, actualul presedinte al CJ Cluj, este singurul liberal care și-a depus candidatura, pe linie internă a PNL Cluj, la funcția de primar al municipiului Cluj-Napoca, scrie Stiridecluj.ro.

- Reclama -

UPDATE: Luni la pranz co-presedintele PNL, Vasile Blaga, a anuntat ca Emil Boc intra in cursa interna din PNL pentru Primaria Cluj.

Emil Boc deocamdata nu si-a anuntat intentiile. ”Nu am luat nicio decizie pentru că acum trebuie rezolvate problemele gunoaielor și trebuie gestionate fondurile europene, proiecte în valoare de 150 de milioane de euro.Ar fi caraghios când ai probleme strigente cu gunoaiele pe tine să te preocupe mandatele și candidaturile. Pe clujeni îi interesează să fie duse gunoaiele și nu ce va face un primar”, a spus zilele trecute Emil Boc.

Într-o ședință restrânsă a PNL Cluj, Emil Boc a repetat în esență același lucru, dar a spus că, dacă se rezolvă problema gunoaielor și vor fi finalizate drumurile din oraș, atunci se gândește să candideze, mai scrie Stiri de Cluj.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...