Mihai Gadea, afirmatii halucinante: Statul Islamic va fi foarte ofensat de declaratiile lui Basescu impotriva moscheei de la Bucuresti/ INCITA TERORISTII

0

Directorul Antenei 3, Mihai Gadea, a afirmat joi seara in emisiunea pe care o realizeaza pe postul patronat de familia Voiculescu ca fostul presedinte Traian Basescu incita teroristii Statului Islamic impotriva Romaniei.

Gadea a precizat ca organizatia Statul Islamic va fi foarte ofensata de declaratiile lui Basescu impotriva moscheei de la Bucuresti.

Mai apoi, seful Antenei 3 a prezentat un reportaj despre care a spus ca prezinta ce inseanmna SA PROVOCI STATUL ISLAMIC, organizatia terorista care a facut deja mii de victime.

Reactia lui Gadea a urmat unei postari pe facebook a lui Traian Basescu. Ulterior, fostul presedinte a avut o interventie telefonica la B1 Tv.

Nu numai Traian Basescu s-a declarat impotriva unei moscheEi la Bucuresti.

CITITI SI:Centrul pentru Combaterea şi Monitorizarea Antisemitismului din România: Moscheea din Bucureşti riscă să devină centru pentru susţinerea terorismului

CITITI SI:Președintele Federației Comunităților Evreiești din România reactioneaza la construirea la Bucuresti a celei mai mari moschei din Europa

ponta_4_36999100Doi nesăbuiţi din fruntea statului român vor ca, la Bucureşti, să se construiască cea mai mare moschee din Europa, pe lîngă care să funcţioneze o universitate cu 6.000 de studenţi selectaţi de prin toată lumea arabă, a scris joi seara pe facebook fostul presedinte Traian Basescu.

CITITI SI:MAI INTERESANT ESTE CE A FĂCUT VICTOR PONTA DUPĂ CE A FOST LA BAKU. UNDE A FOST PREMIERUL UPDATE: PONTA ÎN TURCIA SĂ SE OPEREZE
Probabil nu reuşiţi să vă imaginaţi o staţie de metrou din Bucureşti în care, la ore de vîrf, un tânăr credincios se detonează în numele lui Allah. Sau poate inteligenţa nu va ajută să vă imaginaţi tineri romîni eşuaţi în viaţă convertiţi la islamism şi trimişi în tabere de instruire prin Siria, Irak sau Afganistan şi reveniţi în Europa pentru a ne aduce binefacerile Statului Islamic. Muftiule, am o sugestie si pentru tine: ciocul mic, pentru că aici nu este vorba despre minorităţi. Ştii cumva de visul teroriştilor de la Statul Islamic de a se extinde în Balcani si Europa Centrală?, mai afirma Traian Basescu.

Dupa postare, Traian Basescu a intervenit telefonic la B1 TV. Fostul președinte a precizat într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii ”X-Press”, difuzată la B1 TV și moderată de Sabin Orcan, că această moschee ar trebui să aibă aceleași dimensiuni ca biserica ortodoxă care ar trebui construită la Istanbul.

”Acesta este proiectul și nu este un proiect inventat acum. De mult se discută problema unei moschei construită de statul turc la București, dar niciodată nu s-a ajuns la un echilibru. Noi am vrut o biserică ortodoxă la Istanbul și la partitate să se construiască o moeschee la București. Acum înțeleg că domnul Ponta a negociat o moschee și o universitate, circa 6.000 de tineri să fie școlarizați. N-aș zice că sunt cel mai neinformat om din România, să contrazică Ponta. Bucureștiul nu poate fi un astfel de centru de pregătire al tinerilor selectați din Islam. Am o informație și am pus-o în dezbatere publică: la asta se va ajunge, asta e tendința, ca pe lângă cea mai mare moschee din Uniunea Europeană să funcționze și o universitate. Am doar informația că se intenționează dezvoltarea celei mai mari moschei din Europa”, a afirmat Băsescu.
Jurnalistul Alexandru Căutiș, invitat în emisiune a spus că în zona Dobrogei mai ales, astfel de culte ar trebui respectate. Răspunsul fostului președinte a fost acela că are destui prieteni care aparțin minorității musulmane, dar problema este aceea că se dorește construirea acestei moschei de mari dimensiuni.

”Am o rugăminte: nu-mi dați mie lecții despre minoritatea musulmană din Dobrogea, am cununat, am creștinat, am prieteni, amici, am fini tătari, deci renunțați să îmi dati lecții mie, aici nu discutăm despre minoritatea turcă sau tătară din România.Dacă moscheea este pentru e,i dimensiunile trebuie să fie mici, normale, pentru că moscheea construită în București are un singur rol: rolul de a da un lăcaș de cult musulmanilor din București.Îmi sunt foarte bine cunoscute problemele minorității, dar aici discutăm despre tentația președintelul Erdogan cu care recunosc că am o relație foarte bună, dar totul până la interese, de a expanda islamisul până în Europa. Fiind un politician resposabil, spun nu, nu se poate construi o moschee mai mare decât biserica ortodoxă care se va construi la Istanbuul la paritate. Căutiș să privească realist și nu prin prisma declarațiilor antiminoritare. Pot fi acuzat de orice, numai că aș fi antimusulman, nu”, a conchis Traian Băsescu.